Innehåll

Hem

Nyheter

Produkter

Vetenskapliga principer

FAQ

Massmedia

Diskussioner

Kontakta oss

Om ossEdge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuzmin Ski Technology AB

Nano-C Brush

HS Brush

Order

Vår nya högtechnologiskprodukt – Kuzmin™ Nano-C Brush. Detta är Nano-Carbon Brush – höghastighets borste med extremt tunn borst. Borst (strålar) som är strömledande och innehåller abrasiva (nötande) nanopartiklar av kol. Borsten tillhör den nästa generation av roterande borstar.

Den brukliga roterande borsten är utformad för att kopplas till en elektrisk borrmaskin med chuck. Vanligtvis, sådan lösning kan inte ge mer än 2900 v/min och åtföljts av betydande excentriska vibrationer.

Alla Kuzmin™ höghastighets borstar är avsedda att fästas på en vinkelslip. Till vanligaste typ av vinkelslip som har M14 spindel. Lösningen ger upp till 12000 v/min och praktiskt total avsaknad av excentriska vibrationer. Borstens strålar är tillverkade av högkvalitativ extrem tunn (ca 0,02 mm) vasst spetsade fiber.

Därför denna kombination - hög rotationshastighet och mjuka extrem tunna strålar med abrasiva nanopartiklar polerar alla dalar inne i skidbelagets struktur, även inne i väldigt fina struktur. Och fina väl polerade (putsade) struktur är en förutsättning för ett bra glid i kallt strävt före.

Fast vi inte rekommenderar at glidvalla skidor, måste vi påpeka att Kuzmin™ Nano-C Brush fungerar väldigt bra även på glidvallade (paraffinerade) skidor. Borsten putsar och polerar skidbelag speciellt effektivt efter de extrem hårda glidvallor.

Bruksanvisning:

Vänligen kolla YouTube

Glöm inte att skruva Nano-C Brush riktigt tätt på vinkelslipsspindeln!

Använd alltid skyddsglasögon!Goggles

Nano-C Brush

Nano-C Brush

HS-017 Brushes