Unikt - inga externa ekerhål, hookless 32 mm innerbredd fälgar 29" (ISO 622 mm) hjulset

Ny produkt

Unikt - inga externa ekerhål. Detta ger 50% ökad lateral styvhet

Hookless 32 mm innerbredd 29" (ISO 622 mm) hjulset av hög kvalité.

Hjulen är noggrant byggda i Sverige av en Teknologie Doktor.

Fälgar är av kolfiber.

Obs! Ett år fabrikationsfel utbytesgaranti och våra 2 år kraschutbytespolicy.

Mer detaljer

8 900,00 kr exkl. moms.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Hookless hjul med inga externa ekerhål i fälgar. 32 mm innerbredd fälgar 29" (ISO 622 mm) hjulset av hög kvalité.

Storlek (hjul)29"
Bromstyp (hjul)Skivbroms IS
Däcktyp (hjul)Kanttråd - Tubeless
Body (hjul)Shimano (10-11s)/SRAM (10-XX1)
NavAluminium med labyrint förseglade lager
EkrarDT revolution 32 st
Vikt810+920=1730 ± 35 g

Här är unika hjul. Hjul har fälgar med ekerhål endast genomborrat i en fälgvägg. Detta ger 50% ökad lateral styvhet och fälgar är 5 gånger mer resistenta mot utmattningsspänning.

Endast den yttre väggen är borrat - vilket gör fälgen lufttät, så det är tubeless-ready direkt och kräver inga fälgband/fälgtejp.

Dessa är kanttråd fälgar med en yttre bredd av 37 mm och invändiga bredd 32 mm vilket gör dem otroligt styv och ger däcket den mest stabila plattform med en enorm kontaktyta. Vi har valt just dessa efter många egna tester. Man måste verkligen försöka rida med så breda kolfiberfälgar för att kunna förstå de enorma fördelar de medför. Deras styvhet i sidled ger så mycket känsla, grepp och förtroende att trampa hårdare i hörnen – de gör din cykel märkbart tystare mer livlig och full av energi.

Innerbredden 32 mm passar bra för däck från 47mm/1.85" till 89mm/3.5"

Vi tror verkligen dessa hjul är lika bra som något du kan köpa för ännu 3 eller 4 gånger detta pris. Att köpa från oss gör att du får hjulen snabbt, har du möjlighet att lämna tillbaka dem efter att ha inspekterat dem om du vill. Det finns inga oväntade tullavgifter (vs. köpa från utanför EU) och du dra nytta av vår ett år fabrikationsfel utbytesgaranti liksom våra 2 år kraschutbytespolicy där vi kommer att byta ut skadade fälgar till självkostnadspris och ordna hjulet på nytt byggas. Men vi skulle bli mycket förvånade om du någonsin lyckats skada dessa fälgar.

Som nämnts, valde vi dessa fälgar och nav efter noggranna efterforskningar och vi är 100% säkra på sin hållbarhet samt deras resultat.

Ett års garanti avseende tillverkningsfel.

Två år kraschutbytespolicy. Om du bryter/krossar fälgen under de första två års ägande, ordnar vi, att ditt hjul skall vara ombyggd på din befintliga nav med en ny fälg och nya ekrar för 2200 kr.

För detaljer kolla gärna http://www.kuzmin.se/pgs/wheels_sv.html